Haphazardly Condemning Whoop - More Pillan Please.

Känns bra nu

Jag håller ju nu på att gå en vuxenutbildning i stockholm, och det är ganska kul måste jag säga. Jag trodde först när jag kom hit att det skulle vara som skolan förr och att det skulle vara ett hemskt år. Men när jag fick se att det inte var som förr med alla ungdomar och saker som sker där som till exempel mobbning och andra saker, så tyckte jag att det var riktigt kul! Det är faktiskt kul att lära sig måste jag säga och det är något jag vill fortsätta med. Jag kanske ska börja läsa mer eller något. Men hur som helst så läser jag ett par riktigt intressanta och roliga kurser som jag behöver för att få ett jobb so jag verkligen vill ha. Det är ju så att många jobb kräver en del kurser som man alltid inte har läst i gymnasiet. Så nu när man är vuxen blir det ibland så att man får kavla upp ärmarna och sätta sig bakom skolbänken igen, och det är precis vad jag håller på med just nu. Jag har en otroligt bra lärare också som jag är riktigt nöjd med. Så det känns verkligen bra nu och det är så här jag önskade att det kändes när jag gick i gymnasiet. Jag hade nämligen ganska mycket problem när jag gick i skolan so ung så det är väldigt skönt att känna som jag gör nu. Jag var rädd att det skulle vara lika jobbigt men ack så fel jag hade och det är jag verkligen glad över. Jag önskade verkligen att alla kunde känna så här i skolan. Men hur som helst så kan jag verkligen rekommendera att man studerar i komvux om man nu behöver göra det. Det är verkligen otroligt kul och man kommer nog att gilla det!